Reglament Cursa

Reglament 2023

1.- Les curses es duran a terme l’11 de Juny del 2023 pels carrers i per camins rurals propers al poble de Vilanova de Bellpuig. La primera cursa serà a les 9:00h. del matí,  l’organització es reserva el dret de modificar l’horari de les curses. 

2.- Totes les curses i caminades sortiran i finalitzaran a les piscines municipals. Si això no fos possible degut a les les condicions meteorològiques, la sortida es faria des del pavelló poliesportiu.

3.- La data límit per a realitzar les inscripcions serà el DIMECRES dia 7 de JUNY del 2023 a les 00:00 o fins arribar a 300 inscrits. Les inscripcions es poden fer a la pàgina web: http://cursaguineu.cat, a l’apartat d’inscripcions.

4.- Els primers 250 inscrits de les curses de 5 i 10 km, cadira de rodes i la caminada tindran com a obsequi una samarreta tècnica. La data límit per escollir talla es el 20 de Maig del 2023. Després d’aquesta data ni la talla ni la samarreta està garantida.

5.- Tot i que l’oganització intentarà sempre que el circuit de les curses sigui el mes aproximat possible, la distancia NO esta homologada.

6.- Les curses de 5 i 10 km estaran cronometrades amb xip groc Iter5, LES DUES SERAN PUNTUABLES A LA LLIGA PONENT. El xip i el dorsal es recolliran al punt de sortida a partir de les 7 del matí del dia de la cursa o el dia anterior de 17:00 a 20:00 al poliesportiu.

7.- Tots els participants de les curses i la caminada rebran una bossa amb productes locals i obsequis i tindran xocolata desfeta. Els participants a les curses de 5 i 10 km, cadira de rodes i la caminada tindran entrepà i beguda a l’arribada.

Altres

8.- Premis:

 • Premis cursa 10 km
  * 3 primers i 3 primeres Absoluts/es
  * 3 primers i 3 primeres de cada categoria
 • Premis cursa 5 km
  * 3 primers i 3 primeres Absoluts/es
  * 3 primers i 3 primeres de cada categoria
 • Altres premis:
  * primer masculí i primer femení locals
  * primer cadira de rodes
 • Categories:
  * Masculí >40 anys
  * Femení >40 anys
  * Masculí 40 a 50 anys
  * Femení 40 a 50 anys
  * Masculí <50 anys
  * Femení <50 anys

9.- L’organització no es fa responsable dels danys soferts pels participants i acompanyants abans, durant i després de la jornada esportiva. Hi haurà servei d’ambulància durant la cursa. 

 • El pares o tutors hauran de signar un document de responsabilitat per cada participant en les curses infantils.
 • Els menors d’edat no poden participar a la cursa de 5Km si van acompanyats de pels seus pares o tutors que hauran de signar un document de responsabilitat

10.- No s’acceptarà cap reclamació en les classificacions fins a la cloenda del lliurament de guardons.

11- El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges publicades a la web de la cursa així com en qualsevol publicació o fulletó.

12.- Tots els participants tindran dret a guarda-roba i dutxa. Les dutxes estan ubicades al recinte de les piscines municipals.

13.- L’organització es reserva el dret de modificar aquest reglament.

14.- Tot allò no disposat en el present reglament serà resolt pel Comitè Organitzador.

15.- La participació lliure i voluntària en aquesta cursa, implica la total acceptació del present reglament.

16.- Contacte: