Reglament Cursa

Reglament 2024

1.- Les curses es duran a terme el 16 de Juny del 2024 pels carrers i per camins rurals propers al poble de Vilanova de Bellpuig. La primera cursa serà a les 9:00h. del matí i la caminada popular començarà uns 10 minuts mes tard. L’organització es reserva el dret de modificar l’horari de les curses. 

2.- Totes les curses i caminades sortiran i finalitzaran a les piscines municipals. Si això no fos possible degut a les condicions meteorològiques, la sortida es faria des del pavelló poliesportiu.

3.- La data límit per a realitzar les inscripcions serà el DIMECRES dia 12 de JUNY del 2024 a les 00:00 o fins arribar a 350 inscrits. Les inscripcions es poden fer a la pàgina web: http://cursaguineu.cat, a l’apartat d’inscripcions.

4.- Els primers 350 inscrits de les curses de 5 i 10 km, cadira de rodes i la caminada tindran com a obsequi una samarreta tècnica. La data límit per escollir talla es el 20 de Maig del 2024. Després d’aquesta data la talla no està garantida. Després del 27 de Maig, la samarreta no està garantida.

5.- Tot i que l’organització intentarà sempre que el circuit de les curses sigui el mes aproximat possible, la distancia NO esta homologada.

6.- Les curses de 5 i 10 km estaran cronometrades amb xip groc Iter5, LES DUES SERAN PUNTUABLES A LA LLIGA PONENT. El xip i el dorsal es recolliran al punt de sortida a partir de les 7:10 del matí del dia de la cursa o el dia anterior de 17:00 a 20:00 al poliesportiu.

7.- Tots els participants de les curses i la caminada rebran una bossa amb productes locals i obsequis i tindran xocolata desfeta. Els participants a les curses de 5 i 10 km, cadira de rodes i la caminada tindran entrepà i beguda a l’arribada.

Altres

8.- Premis:

 • Premis cursa 10 km
  * 3 primers i 3 primeres Absoluts/es
  * 3 primers i 3 primeres de cada categoria
 • Premis cursa 5 km
  * 3 primers i 3 primeres Absoluts/es
  * 3 primers i 3 primeres de cada categoria
 • Altres premis:
  * primer masculí i primer femení locals
  * primer cadira de rodes
 • Categories:
  * Masculí >40 anys
  * Femení >40 anys
  * Masculí 40 a 50 anys
  * Femení 40 a 50 anys
  * Masculí <50 anys
  * Femení <50 anys

9.- L’organització no es fa responsable dels danys soferts pels participants i acompanyants abans, durant i després de la jornada esportiva. Hi haurà servei d’ambulància durant la cursa. 

10.- La participació a la cursa de 5Km és oberta a majors de 14 anys i la de 10Km a majors de 16 anys, sense distinció de categoria, edat, sexe o nacionalitat. Pel sol fet de participar, el corredor reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva i eximeix a l’organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en la Mitja. Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització signada pels pares o tutors.

11.- No s’acceptarà cap reclamació en les classificacions fins a la cloenda del lliurament de guardons.

12- El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges publicades a la web de la cursa així com en qualsevol publicació o fulletó.

13.- Tots els participants tindran dret a guarda-roba i dutxa. Les dutxes estan ubicades al recinte de les piscines municipals.

14.- La caminada popular i la cursa de 5Km tindran un avituallament mentre que la de 10Km en tindrà 3.

14.- L’organització es reserva el dret de modificar aquest reglament.

15.- Tot allò no disposat en el present reglament serà resolt pel Comitè Organitzador.

16.- La participació lliure i voluntària en aquesta cursa, implica la total acceptació del present reglament.

17.- Contacte: